**כדאי להכין, אחת המנות הראשונות שייעלמו מצלחת ההגשה.
מצרכים ל- 4 סועדים:
חבילה פסטה/איטריות רחבות/ניוקי/אחר
2 בטטות בינוניות חתוכות לקוביות קטנות
20 גרם חמאה
כפית שמן זית
2 שמנת מתוקה לבישול 15% (500 מ"ל)
1/2 כוס חלב
150 גרם גבינת רמז'ן/מוצרלה מגוררת
סלסילת פיטריות שמפיניון – פרוסות (אפשר מקופסא – לשטוף ולסנן היטב)
בצל גדול – פרוס
תיבול: שום, אגוז מוסקט, פלפל לבן, מלח, מרק פיטריות (רצוי של קנור)
ההכנה: