Share with:


פרווה

אופן הכנה

סובין גדילן מעלפת יאמי מושלמת
פשטידה שמככבת וראויה להיות על שולחן שבת
חזה עוף גדול מבושל ומתובל חתוך לקוביות
2 גזרים ממרק חתוכים לקוביות.
1 קישוא ממרק חתוך לקוביות
4 תפודים מבושלים ממרק מעוכים
כף גדולה סובין גדילן/לא חייב אני שמה
4-5 כפות איטריות דקיקות שבושלו מס'
שעות לפני. ללא נוזלים.
מעט ירוקים קצוצים.
7 ביצים גדולות
כורכום. וקינמון.
מלח לפי טעם.

לקישוט
שומשום מלא

להכנה
בקערה מועכים את התפודים מוסיפים את הגזר. הקישואים.
סובין גדילן. חזה עוף לקוביות. מערבבים מוסיפים מלח ביצים.
ומערבבים מוסיפים איטריות. ירוקים. מתבלים. ומערבבים.
שופכים לקערה ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות
להזהבה יפה. פשטידה מושלמת יאמי. טעימה מאד

פשטידת  חזה עוף  מיוחדת_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

92 מתכונים