מצרכים :
בכוס חד פעמי קר
1/2 1 כוסות מים
1/2 כוס שמן
1/2 2 כפות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
טיפונת מלח
אופן ההכנה :
מביאים את המים השמן וניל ומלח לרתיחה
מכבים את האש
ומוסיפים
1/2 1 כוסות קמח
מקררים היטב את התערובת עד לקירור מלא !
מוסיפים לתערובת
2 ביצים m
לערבב אחת אחת
להכניס את התערובת לשקית זילוף עם צנתר כוכב ולזלף לתוך סיר עם שמן עמוק רותח .
לציפוי :
חצי כוס סוכר
כפית קינמון
מערבבים היטב את הסוכר והקינמון ומצפים את הצורוס לאחר הטיגון .
אסתי 😋