150 פתי בר גרוס
80 גרם חמאה מומסת
450 גרם גבינת שמנת
2 כפות סוכר
2 ביצים
2 חלמונים
125 מייל שמנת מתוקה
גרדת לימון
כף תמצית וניל
אופן הכנה :
מערבבים את הפתי בר עם החמאה .
יוצקים לתוך מנגטים כאשר המנגט בתוך תבנית קאפקייקס .
מרפדים ומהדקים את הפתי בר שליש גובה.
מקציפים את הגבינה עם גרסת לימון
וסוכר מוסיפים בהדרגה את הביצים והחלמונים .
מקציפים בנפרד את השמנת ומוסיפים בקיפול לגבינה .
יוצקים את הגבינה עד למעלה .
אופים 150 מעלות 22 דקות .
מקשטים לפי דמיונכם .בהצלחה 🌹🌹
להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518