Share with:


חלבי

אופן הכנה

רינג קדאיף במילוי שמנת מתוקה מוקצפת בטעם וניל ובזיגוג דבש ופירות
1 חמאה 100 גרם
1 כוס אגוזי מלך קצוצים.
10 כפות אבקת סוכר
קופסת פלסטיק אטריות קדאיף – 350 גרם
2 קופסאות קרטון שמנת מתוקה 32% שומן סה"כ 500 מ"ל
1 אינסטנט פודינג בטעם וניל – קופסת קרטון
1 כוס חלב
20 כפיות דבש , כפית לכל מנה

רינג קדאיף במילוי שמנת מתוקה מוקצפת בטעם וניל ובזיגוג דבש ופירות
הכנה:
1. לחמם במחבת את החמאה ולטגן את האגוזים, הסוכר והקדאיף (לערבב מדי פעם כדי שלא יישרף).
2. לאחר שמתקרר מעט לקחת רינגים עגולים, לסדר אותם על מגש, לשים כ- 3 כפות מהקדאיף בתוך הרינג ולהדק.
3. להקציף את השמנת המתוקה עם אינסטנט הפודינג והחלב.
4. למלא את הרינג בשמנת המוקצפת ולכסות בעוד שכבה של הקדאיף.
5. לטפטף כפית דבש על כל מנה לפי הטעם ולקשט בפירות כראות עיניכם

קדאיף עם שמנת מתוקה
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

77 מתכונים