למעטפת :
2 כוסות בורגול ג'רישה מושרה וסחוט
כוס וחצי סולת וחצי כפית מלח ,
מים לעיבוד הבצק (חמימים)
למילוי
2 בצלים גדולים לטגן
1/2ק"ג בקר טחון גס
חצי כפית בהרט לקובה
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
לטגן ולפרק עד לבישול מלא
למרק
להרתיח :
מים
כורכום
1 כף מרק עוף מלח להרתיח
1 גזר , 1 קישוא, 1 תפוחי אדמה , 1 בצל וחבילה עלי מנגולד קצוצה .(הוספתי כרפס כי לא היה מנגולד)
להכניס את הקובות ל 10 דקות להרתחה כשהירקות רכים.