קילו קמח | |
שתי כפות שמרים | |
כף מלח | |
4 כפות סוכר | |
שלוש עד ארבע כוסות מים פושרים חד פעמי קר | |
רבע כוס שמן בכוס חד פעמית | |
. | |
מילוי : | |
טונה | |
אריסה | |
זיתים ירוקים או שחורים | |
מכניסים את כל המצרכים לקערת מיקסר חוץ מהשמן
לשים טוב טוב לקראת הסוף מוסיפים את השמן .ולשים עוד כמה דק' ומניחים להתפחה בערך 40 40 דקות תלוי במזג אוויר .
לאחר ההתפלה מחלקים את הבצק ל-16 כדורים ומניחים להתפחה עוגת 10 דק'.
לערבב את חומרי המילוי
למלא ,למרוח ביצה ולפזר סומסום או פרג
בהצלחה