לבצק:
400 גרם קמח
200 גרם חמאה /מחמאה / נטורינה
2 חלמונים
חצי כף מלח
למלית פטריות:
2 סלסלות פטריות שמפיניון פרוסים.
2 בצלים
חצי כפית אגוז מוסקט
100 גרם צהובה מגורדת
חצי חבילה שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
2 ביצים
2 כפות קמח
מלית לתרד:
חבילה של תרד טרי
2 בצלים
חצי חבילה שמנת מתוקה
100 גרם גבינה צהובה
100 גרם גבינה בולגרית
2 כפות קמח
חצי כוס חלב.
מלח פלפל לטעם.
אופן הכנה הכנה לבצק:
במעבד מזון שמים קמח מלח וחמאה. פולסים עד פירורים.
מוסיפים את החלמונים ורבע כוס מים עד גיבוש.
עוטפים בניילון מכניסים למקרר. לשעה.
אופן הכנה למיליות:
קוצצים בצל ומטגנים עד הזהבה מוסיפים את הפטריות. מטגנים 3 דקות. מעבירים לקערה
מוסיפים את שאר החומרים מערבבים. מניחים בצד
אופן הכנה למלית תרד:
מטגנים את הבצל עד הזהבה.
קוצצים את התרד מוסיפים לבצל לא מטגנים את התרד.
מוסיפים את שאר החומרים. מערבבים. מניחים בצד.
עכשיו פותחים את הבצק:
חוצים את הבצק לשניים.
פותחים את הבצק בין ניירות אפייה.
מרפדים תבנית פאי. יוצקים את התערובת של הפטריות והתרד
מפזרים עוד גבינה מעל.
אופים ל180 מעלות טורבו. 30 דקות בהצלחה 🌹🌹🌹🌹