Share with:


בשרי

אופן הכנה

מתכון
חצי קילו חזה עוף טחון/או קצוץ דק
1 גזר 2 תפוחי אדמה ובצל מגורדים דק
כוסברה ופטרוזליה קצוצים דק
חצי כוס פרורי לחם
2 ביצים, מלח ופלפל שחור
לערבב הכל לעיסה
להכניס למקרר לחצי שעה מנוחה, ולטגן בשמן חצי עמוק. אפשר לאפות על נייר אפיה 200 מעלות
יוצא מושלם לצד סלט רענן
בהצלחה אביבה ממן🌹

קציצות עוף וירק רכות ונימוחות..טעים😋_מתכון של אביבה ממן – מאסטר מתכונים
אביבה ממןספר המתכונים של
מתכון של

אביבה ממן

37 מתכונים