Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מצרכים בכוס קרטון :
4 כוסות קמח
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
ביצה 1
כף 1 שמרים
חצי עד כוס מים בערך
לפי הצורך

למריחה :
ממרח נוטלה
או ממרח שחר
לפיזור מעל הנוטלה
3 כפיות פודינג וניל
לזיגוג לאחר אפיה:
חצי כוס סילאן
מעורבבים עם
2 כפות מים רותחים

אופן הכנה:
ללוש היטב את כל המצרכים ולהוסיף מים בהדרגה
עד לקבלת בצק רך וגמיש
להתפיח בערך שעה עד להכפלת הנפח..
לחלק את הבצק ל 3 חלקים שווים
לרדד כל חלק בצק לריבוע דק בגודל 30*30 ולמרוח נוטלה או ממרח לפזר מעל הנוטלה כפית פודינג
ולגלגל לרולדה להכניס את הרולדה למקפיא ל 20 דקות
לאחר מכן חותכים את הרולדה לשתיים לכל האורך בעזרת סכין וקולעים לצמה של שתיים .
מניחים בתוך תבנית אינגליש
אופים עד הזהבה בערך 20 עד 22 דקות .
לאחר האפיה מורחים מיד בסילאן .
בהצלחה אסתי❤️

קרנץ נוטלה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

271 מתכונים