Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים לרולדה:
4 ביצים L מופרדות
2 כפות שמן
1/4 כוס מיץ תפוזים
5 כפות סוכר
6 כפות גדושות קמח
1 כפית אפיה

*אופן ההכנה:*
מקציפים חלבונים עם סוכר
ומוסיפים חלמונים שמן. מיץ תפוזים ובסוף קמח ואפיה
מערבבים בעדינות בתנועות עטיפה לתערובת אחידה.
מורחים את הבלילה בתבנית על ניר אפיה משומן
ואופים בתנור שחומם מראש כ- 10 דקות בחום בינוני 180 מעלות (אפיה פס עליון ותחתון)

לקישוט :
ריבת חלב איכותית
לקצפת :
500 מיל שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
2 כפות סוכר
1/2 כוס חלב
מקציפים היטב את כל מצרכי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה
שומרים בצד 3 כפות מהקצפת לקישוט
*מורחים חלק מהקצפת על הרולדה ומזלפים מעט ריבת חלב
*מגלגלים לרולדה
ומורחים את יתרת הקצפת על הרולדה .
לקישוט:
3 כפות קצפת ששמרנו בצד
3 כפיות ריבת חלב
מערבבים היטב היטב את יתרת הקצפת וריבת החלב לאיחוד ללא גושים .
מעבירים את קצפת ריבת החלב לתוך שקית זילוף עם צנתר משונן
ומזלפים מעל הרולדה כיד הדמיון 😉
מכניסים לקירור עד להגשה
בהצלחה אסתי 🌸

רולדה בזילוף ריבת חלב_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

271 מתכונים