Share with:


חלבי

אופן הכנה

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

לבלינצ'ס:
500 גרם קמח
2 כפות אבקת סוכר
3 ביצים XL או 4 מדיום
חצי כוס שמן.
ליטר חלב + כוס מים
למחית פיסטוק:
150 גרם פיסטוק
רבע כוס שמן
במעבד מזון שמים פיסטוקים טוחנים עד פירורים מוסיפים את השמן מעבדים עד קבלת מחית אחידה.
מטגנים שערות קדאיף עם 70 גרם חמאה עד קבלת שערות זהובות.

אופן הכנה:
מתחילים עם הבלינצ'ס.
בקערה שמים קמח וחלב מערבבים עם מטרפה עד קבלת מרקם חלק מוסיפים ביצים אבקת סוכר ושמן ועוד כוס מים.
מערבבים טוב טוב.
מעבירים דרך מסננת.
ומתחילים לטגן את הבלינצ'ס.
בקערת המיקסר שמים 2 שמנת מתוקה 38% עם 3 כפות אבקת סוכר ו2 כפות אינסטנט פודינג וניל.
מקציפים עד קבלת קרם יציב מוסיפים את מחית הפיסטוק מערבבים עוד דקה.
מעבירים לשק זילוף.
עכשיו מרכיבים את העוגה.
שמים נייר אפייה על השולחן.
מסדרים בשורה 3 עלי בלינצ'ס.
ועל השורה עוד שורה שמתחילה מהחצי של השורה הראשונה.
ממורחים שכבה דקה של קרם על הבלינצ'ס. מפזרים את שערות קדאיף.. מזלפים שורה של קרם בהתחלה מגלגלים. בעזרת הנייר אפייה.
מזלפים שוב מהקרם. מגלגלים.
מזלפים שוב וסוגרים את הרולדה עם הנייר.
מהדקים מעט.מורחים את מה שנשאר בשק הזילוף מהקרם על הרולדה.
ממיסים שוקולד לבן. מקשטים ומפזרים פיסטוקים מעל.

בהצלחה 🌺🌺אופן הכנה 👇👇

https://www.facebook.com/share/v/AG91moSfDM1ERsy7/?mibextid=oFDknk

רולדה  בלינצ'ס שערות קדאיף וקרם פיסטוק 🌺_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

269 מתכונים