Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים
1 ק"ג קמח לבן,
2 כפות שמרים יבשים,
3/4 כוס סוכר
כוס וחצי מים פושרים
חצי כוס שמן,
4 ביצים.

מצרכים למילוי:
צנצנת גדולה של ממרח אגוזים פרווה

מצרכים לסירופ
1 כוס סוכר
1 כוס מים
חצי לימון

אופן ההכנה
שמים בקערת המיקסר את כל החומרים של הבצק ומערבבים עד לקבלת בצק חלק ואחיד.
לכסות ולהתפיח עד להכפלת הנפח.

לאחר ההתפחה להוציא אויר מהבצק .
לחלק ל 4 חלקים שווים .
מרדדים כל חתיכה למלבן ומורחים בנדיבות מגלגלים ומכניסים למקפיא לרבע שעה .
חוצים לשניים ומלפלפים ומתפיחים שנית.מברישים ביצה מפזרים סוכריות בטעם שוקולד אבל לא חייב ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ 25 דקות.

אופן הכנת הסירופ.
שופכים לסיר קטן את המים מוסיפים סוכר ולימון ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים שהרולדות חמות

רולדות שמרים במילוי ממרח אגוזים_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים