מצרכים
1 ק"ג קמח לבן,
2 כפות שמרים יבשים,
3/4 כוס סוכר
כוס וחצי מים פושרים
חצי כוס שמן,
4 ביצים.
מצרכים למילוי:
צנצנת גדולה של ממרח אגוזים פרווה
מצרכים לסירופ
1 כוס סוכר
1 כוס מים
חצי לימון
אופן ההכנה
שמים בקערת המיקסר את כל החומרים של הבצק ומערבבים עד לקבלת בצק חלק ואחיד.
לכסות ולהתפיח עד להכפלת הנפח.
לאחר ההתפחה להוציא אויר מהבצק .
לחלק ל 4 חלקים שווים .
מרדדים כל חתיכה למלבן ומורחים בנדיבות מגלגלים ומכניסים למקפיא לרבע שעה .
חוצים לשניים ומלפלפים ומתפיחים שנית.מברישים ביצה מפזרים סוכריות בטעם שוקולד אבל לא חייב ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ 25 דקות.
אופן הכנת הסירופ.
שופכים לסיר קטן את המים מוסיפים סוכר ולימון ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים שהרולדות חמות