Share with:


פרווה

אופן הכנה

יצא בצק מעולה וקליל.
1 ק"ג קמח
2 ביצים L
חצי כפית מלח
כוס סוכר
1 סוכר וניל
כוס שמן
2 כפות שמרים
כוס מים פושרים

ההכנה-
להכין בצק מכל החומרים
מים להוסיף בהדרגה.
ללוש הייטב. התפחה שעה.
להוריד נפח ולחלק את הבצק
ל- 4 רולדות.
לשמן ולקמח כל תבנית
רדדתי על משטח סילקון מקומח מעט.
2 רולדות הכנתי עם ממרח אגוזי לוז
והשאר עם ממרחית ושוקולד קוביות.
למרוח ביצה ולפזר שוקולד מגורד
אפיה 180 מעלות כ-30 .

להרתיח כוס סוכר
כוס מים
מעט לימון
כשהעוגות מוכנות לשפוך למעלה.❤

רולדות שמרים עם ממרח אגוזי לוז_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים