Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

הכנת הרולדה:
4 ביצים
חצי כוס סוכר
מקציפים לקצף תפוח
1/4 כוס שמן מוסיפים במהירות איטית
1/2 כוס קמח
2 כפות קקאו
כפית אבקת
אפייה
קורט סודה לשתייה
מסננים ומוסיפים מערבלים לאיחוד
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 180 מעלות עד שמוכן, מוציאים מהתבנית מגלגלים ומקררים.

הכנת גנאש מוקצף:
250 מל שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר
כף נסקפה

ממיסים יחד במיקרוגל מערבבים היטב מכסים בניילון נצמד, ומכניסים למקפיא לשעה וחצי.
מעבירים לקערת המיקסר
250 מ״ל שמנת מתוקה
מוסיפים ומקציפים למוס יציב.
פותחים את הרולדה מורחים שכבה מגלגלים
מצפים ומכינים את הציפוי גנאש שוקולד:
150 מל שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד חלב
כף נסקפה
ממיסים יחד מערבבים היטב ומצפים את הרולדה.
מכניסים למקרר למספר שעות.
בהצלחה ♥️ אילנית

מתכוןמתכון

רולדת שוקולד וגנאש מריר מוקצף_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים