מצרכים :
נתח שוק טלה/כבש
במשקל 2-3 ק"ג
2 בטטות חתוכות עם הקליפה
8 שיני שום קלופות
תיבול :
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור גרוס
חצי כפית פפריקה
חצי כפית כורכום
שליש כוס שמן זית
2 כפות דבש
אופן הכנה:
פורסים נייר אלומיניום גדול ומעליו מניחים נייר אפיה
ומניחים עליו את שוק הטלה/כבש
חורצים בסכין מספר חריצים בשוק הטלה .
מערבבים בקערית את כל מרכיבי התיבול
אם יש צורך מוסיפים כפית מים לדילול
מורחים בעזרת מברשת סיליקון את התיבול מעל ומתחת לשוק הטלה מניחים את הבטטות והשום מסביב ומורחים גם אותם בתיבול .
עוטפים היטב היטב את השוק והבטטות עם נייר האפייה ונייר כסף
וסוגרים היטב מניחים על גבי תבנית תנור
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 230 מעלות לחצי שעה .
לאחר חצי שעה מעבירים לחום 160 מעלות לעוד 3-4 שעות
לאחר 3-4 שעות מורידים את נייר הכסף ונייר האפיה ומעלים את…