Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

*לשכבת הפודינג*
1 ביצה
3 כפות סוכר
1.5 כוסות חלב
3 כפות קונפלור
מיץ וגרד מלימון אחד

*הכנה*
להניח את כל החומרים בקלחת ולערבב עד לגיבוש החומרים.להעביר לקערה נקייה להצמיד ניילון נצמד ולהשאיר במקרר.
*לעוגה*
4 ביצים
קורט מלח
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
חצי כוס שמן
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
2 כפות חלב

*הכנה*
להקציף ביצים וקורט מלח ,בהדרגה להוסיף,סוכר,סוכר וניל,שמן,חלב וחומרים יבשים עד למסה אחידה.
לתבנית 24,להעביר חלק מהמסה,ולאפות ב170 מעלות עד להזהבה קלה אך יציבה.
למרוח מעל את מסת הפודינג,מעליה לפזר את יתרת הבלילה ולהמשיך לאפות עד להזהבה ולקרר.

*ציפוי*
1. אפשר רק לאבק באבקת סוכר.או
2. להקציף 1 שמנת מתוקה,חצי כוס חלב,ו1 אינסטנט פודינג וניל. ולצפות

באהבה,אורנה ועלני💕💕💕💕💕

❤️עוגת פודינג וניל_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים