Share with:


פרווה

אופן הכנה

מידה בכוס
חד פעמי קרטון

מצרכים :
3 כוסות קמח שקדים
כוס ורבע אבקת סוכר
רבע כפית קליפת לימון מגורדת
חצי לימון סחוט
1/3 שליש כוס מים רותחים
או לפי הצורך

אופן הכנה:
מערבבים את כל המרכיבים ואת המים מוסיפים בהדרגה לפי הצורך בערך חצי כוס מים
מחלקים לשלושה ארבעה חלקים ומוסיפים מעט צבע מאכל .
מעצבים בתוך תמר או אגוז

אסתי זוהר 🌹

מתכוןמתכון

אגוז מלך/תמר במילוי מרציפן שקדים_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

293 מתכונים