לקלף 6 אגסים
לחצות לחצי להוריד גלעינים
להרתיח בסיר
2 כוסות יין מתוק
לתבל :
פלפל שחור גרוס
חתיכת סרט מלימון
2 מקלות וניל חצויים
1 כוס סוכר
חצי כף קינמון
להכניס לתוך הנוזל את האגסים החצויים כאשר רותח להנמיך את הגז לבינוני לבשל 40 דקות ומדי פעם להפוך את האגסים שייספג בהם הנוזל
לצמצם את הנוזל עד שנהיה סירופ סמיך אפשר להגיש עם כדור גלידה וניל או עם שמנת מתוקה
בתאבון
הצטרפו לקבוצה שלי : אימהות מבשלות באהבה – זהבה אבילחק