מצרכים הדרושים
14 עלי סיגר מרוקאי
150 גרם כרוב לבן מגורד
100 גרם גזר מגורד
2 בצלים מגורדים
1 גמבה קצוצה
1 קופסת פטריות שימורים קטנה של 230 גרם אחרי סינון
1 כף שום כתוש
7 כפות סויה
6 כפות טריאקי
2 כפות מייפל
1 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
1) בסיר ווק מטגנים את הבצל לכמה דק?
לאחר מכן בקערה מערבבים את כל הירקות עם כל שאר הדברים ,
2) מטגנים ל10 דק
בלבד , מסננים את כל המיץ ומקררים לגמרי
2 ) שמים על משטח עבודה עלי סיגר , שמים קצת תערובת בהתחלה ומקפלים את הצדדים ומגלגלים , מדביקים את הסוף עם קמח ומים , מכניסים למקפיא ל 10 דק
מטגנים בשמן עמוק מצד לצד עד להזהבה ואם לא מטגנים את כולם אפשר לשמור במקפיא
שמים על נייר סופג
ומגישים עם רוטב שרוצים
בתאבון