מצרכים:
1 חבילת בצק פילו
להברשה
שמן זית/קנולה
מילוי :
2 בצלים חתוכים לקוביות
2 כפות שמן
1 קילו חזה עוף טחון
או בשר טחון
תבלינים :
מלח
רבע כפית כורכום
רבע כפית פפריקה
רבע כפית שום גבישי
רבע כפית פלפל שחור
כף רוטב צ'ילי מתוק או טראקי
אופן הכנת מילוי :
מזהיבים בצל עם 2 כפות שמן
מוסיפים את החזה עוף ומזהיבים גם אותו מוסיפים תבלינים
מערבבים היטב מניחים לצינון .
אופן הכנת הכנת הרולים :
לוקחים עלה פילו מברישים בשמן
מקפלים אותו לשניים .
שמים בקצה מעט מהמילוי מקפלים משני הצדדים ומגלגלים לרול מניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה .
מורחים את הרולים במעט שמן .
אופים בתנור בחום בינוני 180 מעלות
עד להזהבה בין 25 – 30 דקות
בתאבון