Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים:
1 חבילת בצק פילו
להברשה
שמן זית/קנולה

מילוי :
2 בצלים חתוכים לקוביות
2 כפות שמן
1 קילו חזה עוף טחון
או בשר טחון
תבלינים :
מלח
רבע כפית כורכום
רבע כפית פפריקה
רבע כפית שום גבישי
רבע כפית פלפל שחור
כף רוטב צ'ילי מתוק או טראקי

אופן הכנת מילוי :
מזהיבים בצל עם 2 כפות שמן
מוסיפים את החזה עוף ומזהיבים גם אותו מוסיפים תבלינים
מערבבים היטב מניחים לצינון .

אופן הכנת הכנת הרולים :
לוקחים עלה פילו מברישים בשמן
מקפלים אותו לשניים .
שמים בקצה מעט מהמילוי מקפלים משני הצדדים ומגלגלים לרול מניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה .
מורחים את הרולים במעט שמן .

אופים בתנור בחום בינוני 180 מעלות
עד להזהבה בין 25 – 30 דקות

בתאבון

אגרול במילוי עוף פיקנטי_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

287 מתכונים