Share with:


פרווה

אופן הכנה

שקדים ואגוזי מלך
מצרכים הדרושים
1 חבילת עלי סיגר
150 גרם פיסטוק טחון גס
1 כוס שקדים טחונים
2 כוסות אגוזי מלך טחונים גם
50 גרם מחמאה
4 כפות סוכר חום
4 כפות דבש

אופן ההכנה
1)מחממים בסיר קטן את המחמאה ,דבש וסוכר עד לרתיחה כ דקה 1/2 ומכבים את האש ומוסיפים את הפיסטוקים עם השקדים ואגוזי מלך, מערבבים היטב ומקררים

2)פורסים את עלי סיגר ושמים תערובת במרכז ומקפלים ושני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים ומטגנים בשמן עמוק

3)הכנת הסירופ
שמים בסיר 1 כוס סוכר ו1כום מים ו2 כפות דבש עד לקבלת סירופ וטובלים את הסיגרים
ומגישים

בהצלחה
Jacqueline fadelon

אגרול במילוי פיסטוק
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים