אוזני המן במילוי ממרח תמרים אגוזים וקינמון
מגולגלות במילוי שוקולד לבן ושקדים טחונים
ובמילוי ממרח קקאו ואגוזי לוז
בצק
8 כוסות קמח
2 אבקת טפיה
2 סוכר וניל
200 גרם חמאה
כוס שמן
כוס מיץ
מילוי
חצי חבילה ממרח תמרים
חצי כפית קינמון
רבע כוס אגוזי מלך קצוצים
לערבב יחד
ללוש הכל יחד
לרדד חלק וליצור עיגולים
בתוך כל עיגול לשים מהמילוי בעזרת 2 כפיות
קטנות ולסגור מלמעלה משני הצדדים ואז מלמטה לצורת אוזן המן
בשאר הבצק
לרדד למרוח מהממרח קקאו
ואגוזי לוז
לגלגל לרולדה לחתוך
ולשים בתבנית
בחלק אחר של הבצק
לרדד ולמרוח ממרח שוקולד לבן ומעליו לפזר שקדים טחונים לחתוך ולשים בתבנית
180 מעלות
כ30 דקות
לבזוק אבקת סוכר