1 חבילת בצק עלים
1 כוס סוכר
אופן ההכנה:
לילה קודם להפשיר את הבצק במקרר
לפזר רבע כוס סוכר על השיש להניח את הבצק מעל לפזר את יתר הסוכר על הבצק ולרדד עם המערוך בעדינות
כך גם להרחיב אותו מעט
לגלגל משתי הצדדים עד שהבצק יפגש במרכז את שתי הצלעות הארוכות של הבצק
לרולדה מהודקת עד שהן נפגשות במרכז לחתוך עם סכין חדה עובי של ס"מ
להניח בתבנית מעל נייר אפיה לפזר מעל עוד מעט סוכר ומעט קינמון
להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות בערך 20 דקות או עד שאתם רואים שזה מזהיב
לבדוק שהעוגיה יבשה וכשמתקרר לשמור בקופסא אטומה