Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מעט שמן קנולה
2 כוסות אורז פרסי קלאסי של סוגת
2 כפיות מלח
להוסיף 3 כוסות מים רותחים מקומקום
צימוקים לבנים קטנים
שקדים פרוסים מולבנים
או שבבי שקדים

הכנה
בסיר בינוני רצוי עם ציפוי (לא נירוסטה) להכניס מעט שמן קנולה.
על זה 2 כוסות אורז פרסי קלאסי של סוגת.
2 כפיות מלח (נראה הרבה – אבל זה מדוייק).
לטגן מעט ולבחוש .
להוסיף 3 כוסות מים רותחים מקומקום (ועוד רבע כוס) כלומר על כל כוס אורז 1.5 מים ועוד טיפה.
לבחוש.
להביא לרתיחה.
לכסות את הסיר ולהקטין את האש ל-20 דקות בדיוק .
לא לגעת.
לא לפתוח.
לא לבחוש .
להשאיר מכוסה עוד 10 דקות.
במחבת קטנה על מעט שמן קנולה לטגן מעט שקדים פרוסים ולהוסיף חופן צימוקים לבנים .
להזהר שלא יישרף .
להגיש מעל האורז הלבן.

אורז לבן עם צימוקים ושקדים_מתכון של תילי טובה – מאסטר מתכונים
תילי טובהספר המתכונים של
מתכון של

תילי טובה

81 מתכונים