Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

3כוסות אורז לשטוף טוב ולהשרות כחצי שעה
בנתיים לחתוך 6גזרים לרצועות קטנות לטגן להוסיף כוס צימוקים לערבב מעט להוציא מהמחבת למסננת
לבשל בסיר קטן כוס שעועית אדומה שהושרתה כמה שעות במים עד לריכוך ולסנן.

לשים סיר עם הרבה מים להוסיף 2כפות מלח וחצי כף כורכום עד שירתח להוסיף את האורז לבשל חצי בישול כ5דקות ולסנן

עכשו להחזיר את הסיר הריק לכריים לשים חצי כוס שמן ולטגן פרוסות תפוחיי אדמה מצד אחד להוסיף חצי כפית כורכום לשמן להפוח את תפוחיי האדמה ומעל לשים את האורז עם השעועית הגזר והצימוקים שנערבב בעדינות לעשות כמה חורים כמו ארובה לבשל על אש גבוהה כ4דקות להנמיך את האש להוסיף חצי כוס מים חד פעמית שתיה קרה

לכסות במגבת ולבשל על אש נמוכה חצי שעה לפחות ⚘

אורז פרסי טעים🌺_מתכון של יפה דודיאן
יפה דודיאןספר המתכונים של
מתכון של

יפה דודיאן

64 מתכונים