Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

חומרים לבצק:
.
3 ביצים
2 כפות שמן
2 1/2 כוסות קמח

הכנת הבצק:
.
מכניסים לקערה את חומרי הבצק ולשים בצק רך ולא דביק.
תולשים פיסות קטנות מהבצק ומגלגלים בקצות האצבעות לאיטריות
(כמו צורת הפתיתים המאורכים) ומניחים את הדוידה ליבוש .

הבישול:

חומרים לרוטב:
.
4\1 כוס שמן
3 כפות רסק עגבניותעגבניה מקולפת קצוצה לקוביות
1 כף מלח
1 כף פפריקה חריפה / מתוקה
6-7 כוסות מים

הכנת הרוטב:
.
בסיר מחממים את השמן והפפריקה ומוסיפים מעט מהמים.
רסק עגבניות, עגבניות קצוצות, מלח ושאר המים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הדוידה ומבשלים על להבה נמוכה כשעה .

כל הזכויות שמורות C