המידות בכוס ח.פ. לשתיה חמה
200 גרם חמאה רכה
1 כוס קרונפלור
1 כוס אבקת סוכר
שקית אבקת אפיה
2 כפות פודינג וניל
3 חלמונים L
קמח לפי הצורך בין 2-2.5 כוסות קמח
אופן הכנה :
ללוש היטב את כל המצרכים ואת הקמח להוסיף בהדרגה עד לקבלת בצק נוח לעבודה
לקמח ולרדד את הבצק בין שתי ניירות אפיה
לקרוץ בעזרת קורצן עיגולים
להניח על נייר אפיה
ולאפות בתנור שחומם מראש
ל 175 מעלות כ 13-14 דקות להזהבה קלה ביותר
הרכבת העוגיות:
לוקחים עוגיה אפויה ומורחים ריבת חלב ומצמידים עוגיה נוספת (טיפ ניתן למלא ריבת חלב בשקית זילוף לעשות חור ולזלף על כל עוגיה .זה הרבה יותר נוח)
מגלגלים את השוליים בקוקוס
בהצלחה רבה אסתי ❤️