Posted by רוית זוהר פיטוסי on Tuesday, May 5, 2020
200 גרם חמאה
כוס סוכר
3ביצים
שקית סוכר וניל
שקית אבקת אפיה
500 גרם קורנפלור
כוס קמח רגיל
מילוי:
ריבת חלב/ שוקולד/ נוגט או מה שאוהבים ❤️
קוקוס
אופן הכנה:
מקציפים סוכר עם חמאה לתערובת תפוחה ואוורירית מוסיפים את הביצים אחת אחת, סוכר וניל ואבקת אפיה עד לתערובת אחידה.
מנפים קורנפלור לקערה ומוספים בהדרגה תוך הקצפה מנפים קמח ומוסיפים.
התערובת דביקה אבל זה בסדר אוספים את הבצק לכדור ומניחים על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעובי חצי סמ ויוצרים צורה שרוצים.
מסדרים בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 175 מעלות לכ-9 דקות.
למלא במילוי לסגור למרוח מילוי בשוליים ולגלגל בקוקוס 😍