נתח אסאדו מוכשר ללא עצם לחתוך לגודל הרצוי,להמליח ולפלפל את הנתחים ולסגור ע"י טיגון
של 2 דקות מכל צד.
לפרוס 3 בצלים גדולים לרצועות לשים בתבנית,
בקערה לערבב רבע כוס שמן זית,כפית כורכום,כף סילאן,מעט מלח ופלפל שחור גרוס,
לשפוך חצי מהרוטב על הבצל ולערבב והחצי שנותר למרוח בעזרת מברשת את נתחי הבשר ולהניח על הבצל.
לכסות את התבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש ל180 כשעה וחצי
לאחר מכן להוסיף 2 שקיות ערמונים בוואקום לכסות שוב את התבנית ולהכניס לתנור לעוד שעה וחצי
מובטח לקצור מחמאות