מצרכים –
1 קילו וחצי תפוחי אדמה קטנים
1 קילו ו 250 גרם אסאדו עגל עם העצם
1/2 צרור טימין
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
6 שיני שום עם הקליפה
2 עגבניות – חתוך לעיגולים
מלח
שמן זית
1 כף שמן קנולה
אופן ההכנה –
משמנים בשמן זית את האסאדו מפזרים בנדיבות עלי טימין על הבשר מתבלים במלח ופלפל , מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית ו 1 כף שמן קנולה צולים את האסאדו 4- 5 דקות מכל צד ואז צולים מכל הצדדים .
שמים את הבשר בתבנית גדולה מפזרים שיני שום וחצי מצרור הטימין עוטפים בנייר כסף מכניסים לתנור בחום של 100 מעלות שעתיים .
בקערה מערבבים היטב את תפוחי האדמה עם 3 כפות שמן זית הטימין שנשאר מלח ופלפל מפזרים את תפוחי האדמה סביב האסאדו מסדרים גם את העגבניות עוטפים בנייר כסף מכניסים לתנור בחום של 170 חצי שעה , מסירים את נייר הכסף מעלים ל 220 מעלות לעוד חצי שעה .