מצרכים :
2 קילוגרם בשר אסאדו
ירקות :
2 בטטות חתוכות עם קליפה
1 גזר מקולף חתוך
7 בצלים קטנים שלמים מקולפים
6 שיני שום שלמים מקולפים
שמן זית
תבלינים :
פלפל שחור גרוס
מלח עבה
סילאן
כורכום
פפריקה
אופן ההכנה :
שוטפים היטב את נתח האסאדו ומנגבים אותו בנייר סופג
בסיר עם תחתית עבה יוצקים 2 כפות שמן זית מחממים היטב ומוסיפים את הירקות והבצלים חוץ מהשום .ממליחים ומפלפלים מעט את הירקות
ומקפיצים אותם היטב עד שמקבלים צבע שחום מעט.מפזרים רבע כפית פפריקה כורכום וכף סילאן מערבבים היטב שכל הירקות יקבלו צבע. לאחר מכן מוציאים את הירקות לכלי אחר …
ובאותו סיר מבלי לשטוף אותו שמים את נתח האסאדו ונותנים גם לו צריבה טובה משני הצדדים ממליחים ומפלפלים את הנתח .לאחר שהשחמנו את הבשר משני הצדדים מוסיפים את שיני השום ומחזירים את הירקות המקורמלים לסיר ומסדרים אותם מסביב .
מכסים את הסיר ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 230 מעלות לחצי שעה .
לאחר חצי שעה מורידים ל 170 מעלות לעוד שעתיים עד שעתיים וחצי
בתאבון אסתי😋