2 בצלים לטגן עם מעט שמן
5 שומר לנקות ולקצוץ
סלרי ( כרפס) עלים וגבעולים לנקות ולקצוץ
חבילת אפונה
להוסיף אותם לבצל המטוגן
לערבב ביחד
להוסיף עוף (לפי כמות האנשים)
כוס מים
ולתבל –
מלח, פלפל שחור כרכום,
מעט פפריקה וכמון
להוסיף מים ולבשל כשעה
או עד שהירקות רכים.
אורז-
2 כוסות אורז
לשים בסיר עם כף שמן
ולטגן את האורז עד שהוא מלבין
להוסיף 4 כוסות מים ( קרים)
מלח. פלפל שחור ( כרכום לאורז צהוב)
מביאים לרתיחה ,
להנמיך את האש ולבשל כמעט עד שהמים
נספגים.
לכבות את האש ולכסות עם מכסה
( אפשר עם מגבת) .
מכינים סלט ירקות
ואוכלים בהנאה❤