Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

המרכיבים:

1/2 חבילה בצק עלים
4 תפוחי עץ מכל סוג
1/2 כוס צימוקים
1 כפית קינמון
3 כפות סוכר
1/2 כוס אגוזים גרוסים
1/4 כוס פתי בר גרוס

1 ביצה טרופה
להברשה
*
אבקת סוכר
לפזר מעל ..

הכנה:

המילוי:
מקלפים את התפוחים לנקות מהליבה ולקצץ דק דק..
להוסיף קינמון וסוכר, צימוקים? אגוזים ופתי בר גרוסים..לערבב היטב.
*
לחתוך 10 ס"מ מבצק העלים המרודד .
לחלק ל-3 ולרדד כל חלק למלבן דק דק לשים ממלית התפוחים לכל האורך ולגלגל לאצבעות ..
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה, למרוח בביצה טרופה ולהכניס לתנור שחומם מראש על 175% מעלות צלזיוס
למשך 25 דקות
או עד הזהבה יפה..
להוציא את המאפים מהתנור ולפזר מעל אבקת סוכר …

תהנו…