Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים לבסיס :
2 שוקולד מריר-
להמיס במקרוגל
ולערבב היטב
להוסיף
2 כפות חמאת בוטנים מתוקה
אם חסר מתיקות להוסיף כמה
כפות דבש
מערבבים היטב ומוסיפים :
3 כוסות קרונפלקס גרוס מעט
לשטח את הכל בתבנית ולהדק
היטב .
מקפיאים לפחות שעה !

למילוי הקוקוס:
250 מיל קרם קוקוס
עם 3/4 כוס סוכר
מחממים את הקרם קוקוס והסוכר על להבה נמוכה עד להמסת הסוכר .

מוסיפים לקרם קוקוס
3 כוסות שבבי קוקוס

מקררים היטב !
ומורחים את תערובת הקוקוס בצורה אחידה מעל גבי שכבת הקרונפלקס

מקפיאים כשעה !
לאחר הקפאה חותכים לאצבעות
ומצפים בשוקולד .

לציפוי שוקולד
להמיס במקרוגל
300 גרם שוקולד מריר או צמקאו
להוסיף כף שמן ולערבב היטב

ומצפים כל אצבע קוקוס בשוקולד המומס .
לקישוט ניתן לצייר פסים משוקולד מומס .

בהצלחה אסתי ❤️

אצבעות קוקוס בציפוי שוקולד_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים