Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
1 ק"ג קמח
2 ביצים
2 א. אפייה
1 מרגרינה
1 כוס שמן
1 כוס מים רותחים

לסירופ סוכר:
כוסות סוכר 2
כוסות מים 2

סוכר וניל למילוי הקוקוס:
1 כוס סירופ דבש מוכן
1 כף גרידת לימון קוקוס כמה שניכנס
קוקוס לגלגול

למילוי אגוזים ושקדים גרוסים
1 כוס אגוזי מלך גרוסים
1 כוס שקדים טחונים
1 כוס דבש
כמה טיפות תמצית שקדים
גרידת לימון כף אחת
לערבב הכל יחד ולמלות את הבצק

הוראות הכנה :
שמים את כל חומרי הבצק בקערה אחת או בפוד פרוססור מערבבים טוב ומוסיפים קמח ,לשים לבצק נעים למגע מכניסים למקרר לשעהמוציאים מהמקרר מרדדים וקורצים עיגולים עם כוס שמיפ בכל עיגול את מילוי הקוקוס לוקחים כל עיגול ביד ומגלגלים לסיגר מניחים על תבנית האפייה ואופים בחום בינוני כ 15-20 דקות עד להזהבה קלה בנתיים מכינים את הסירופ מביאים לרתיחה את כל מרכיבי הסרופ ומנמיכים את האש אחרי שהעוגיות אפויות לוקחים אותן כבר חמות טובלים בסירופ ומגלגלים בקוקוס

אצבעות קוקוס טעימות ופריכות
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים