מתילי
לגלידת וניל…
להקציף 2 שמנת מתוקה עם 2 כפות אינטסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה.
לקפל לתוכה 3/4 פחית חלב ממותק .
לקבל גלידת מוקה להוסיף 2 כפות
אבקת נס-קפה.
לקבלת גלידת שוקולד… במקום חלב ממותק מקפלים 3/4 צנצנת נוטלה.
ניתן להוסיף… פקאן / שברי לוטוס / שברי אוראו / עדשים צבעוניים ועוד…
למלא בתבניות הארטיקים.
לא לשכוח להוסיף מקל.
להקפיא היטב ללילה.
להמיס שוקולד בכל צבע בבן-מארי / במיקרוגל בפולסים קצרים… להכניס לכוס גבוהה ולתבול את הארטיקים שחילצנו מהסיליקון.
לקשט..
להנות…
הרבה חיוכים מובטחים
בהצלחה
מתילי
למי שאין תבניות סיליקון…
להכניס הכל לקערה / מיכל פלסטיק
להקפיא ולהוציא ….
כדורי גלידה משובחת