Share with:


בשרי

אופן הכנה

לקט ארטישוק ,זוקיני .עלי כרוב .
עגבניות מרוסקות
חצי ק״ג בשר הודו שאוורמה טחון .
עישבי תיבול מה שאוהבים קצוצים בסלייסר עים אחד בצל ו3 שיני שום
1 ביצה
לשים את הכרוב במיקרו בשקית ניילון 15 דקות לריכוך לפרק את העלים .
לרוקן את פנים בזוקיני כמו בתמונה .
לערבב את כל המרכיבים של הבשר
להוסיף תבלינים לפי פירוט:
כפית כורכום ,כפית פילפל שחור .תבלין קציצות , מעט פילפל אנגלי לא חובה לערבב ולהתחיל למלא את הירקות הארטישוק ,עלי הכרוב והזוקיני .
הסיר רחב לקצץ 2 בצלים יחד עם עלי כרוב עם נישארו להקפיץ עם 2 כפות שמן זית להוסיף
את העגבניות המרוסקות להוסיף כפי פילפל שחור כף אבקת מרק ואו מלח לפי טעם חצי כפית קינמון חצי כפית כורכום לערבב
להוסיף כוס מים לסדר את הממולאים בסיר יפה להוסיף עוד כוס מים לתת רתיחה ולבשל על אש קטנה .
מי שאוהבת חריף להוסיף למלית הבשר חצי כפית פילפל צ'ילי וגם לרוטב בהצלחה

ארטישוק וכרוב ממולאים
עליזה חסןספר המתכונים של
מתכון של

עליזה חסן

52 מתכונים