Share with:


בשרי

אופן הכנה

 

מצרכים :
10 תפוחי אדמה
ירושלמי (קסביה)
מקולפים וחתוכים לטבעות
1 בצל חתוך לקוביות
2 כפות שמן
לקציצות :
700 גרם בשר טחון
בצל 1 גדול מגורד דק
גזר 1 מגורד דק
תפוח אדמה קטן מגורד דק
ביצה 1
3 כפות פירורי לחם בערך
מעט פלפל שחור
מעט מלח
מעט כורכום
מעט בהרט או ראסאלחנות
3 כפות פטרוזליה קצוצה
3 כפות מים מהברז
לערבב את הכל להכניס למקרר לחצי שעה.
בסיר מטגנים את קוביות הבצל והשמן עד להזהבה .
מוסיפים את הקסביה
מטבלים
רבע כפית כורכום
מעט פלפל שחור
קמצוץ מלח
כפית גדושה מרק עוף
מכסים את הקסביה במים
מביאים לרתיחה .
מגלגלים מתערובת הבשר קציצות ומטגנים אותן לכמה דקות במחבת במעט שמן ומסדרים אותן מעל הקסביה אם חסר מוסיפים עוד מעט מים שיגיעו עד לגובה הקציצות .
מבשלים 40 עד 50 דקות עד לצמצום הרוטב .
מפזרים מעט כוסברה מעל
בתאבון אסתי 😋

ארטישוק ירושלמי (בטטה קסביה) וקציצות בש _מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים