Share with:


בשרי

אופן הכנה

שקית תחתיות ארטישוק קפוא.
חצי חבילה בשר בקר(אפשר לשדרג יחד גם כבש).

למלית הבשר:
בצל גדול מגורד.
פטרוזליה קצוצה דק.
2 גבעולי שמיר קצוצים.
כוסברה קצוצה דק.
כפית מלח.
כפית פלפל שחור.
חצי כף פפריקה מתוקה בשמן.

לרוטב התבשיל:
מיץ מלימון אחד.
6 שיני שום כתושים מעט.
2 גבעולי סלרי חתוכים לרבעים.
עלי סלרי קצוצים.
פטרוזליה קצוצה.
פלפלי צ'ומה.
כפית מלח.
כפית פלפל שחור.
כף צ'ילי מתוק.
כף פפריקה.
כפית כמון.
4 כוסות מים.

לערבב את הבשר עם כל חומרי המילוי.
ליצור קציצות לשטח בתוך כל תחתית ארטישוק.
לטגן מעט בשמן (סיר רחב).
שום עם התבלינים להניח את הארטישוק בסיר לצקת מיץ לימון ואת המים לבשל 40 דקות אש בינונית במכסה סגור.
ו20 דקות ללא מכסה עד שהנוזלים מעט מצטמצמים.
שבת שלום💐🌹🌹🌹

ארטישוק ממולא בבשר_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

244 מתכונים