10-11 תחתיות ארטישוק.
500 גרם עוף טחון
צרור כוסברה קצוצה.
תפוח אדמה מבושל ומעוך.
בצל יבש מגורד
כף פפריקה
כפית פלפל שחור
כפית מלח
מעט קינמון.
כף כמון
לרוטב: פלפל חריף קצוץ צרטר פטרוזליה 10 שיני שום
קופסת עגבניות מרוסקות.
קופסת רסק עגבניות
כפית מלח
כף פפריקה
מעט בזיליקום
כף כורכום.
לבשל 10 דקות את תחתיות הארטישוק עם מעט מרק עוף
לאחר מכן לסנן
ולהתחיל למלא במילוי העוף
לסדר בסיר רחב
להכין בקערה את מרכיבי הרוטב ולצקת על הארטישוק.
לבשל שעה .