Share with:


כשר לפסח בשרי

אופן הכנה

מצרכים לקציצות :
500 גרם בשר טחון
500 גרם חזה עוף טחון
2 ביצים
4 כפות קמח מצה
תבלינים
חצי כפית ראס אל חנות
רבע כפית פלפל שחור/לבן
חצי כפית מלח או לפי הטעם
חצי כפית כורכום
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 בצל גדול מגורד
4 גבעולי סלרי טחונים דק

מערבבים את כל מרכיבי הקציצה ומכניסים למקרר לפחות חצי שעה .
מבשלים במים שקית תחתיות ארטישוק כ 15 דקות
מסננים מהמים
וממלאים את תחתיות הארטישוק במילוי הבשר ומניחים במגש עד
להכנת הרוטב .
לרוטב :
בסיר שטוח יוצקים
1-2 כפות שמן
1 בצל גדול קצוץ
מזהיבים את הבצל ומוסיפים
5 גבעולי סלרי חתוכים
2 כוסות מים רותחים
חצי כפית כורכום
כפית מרק עוף
מעט פלפל לבן
כפית סילאן
מבשלים מעט את הרוטב כמה דקות
ומסדרים את תחתיות הארטישוק הממולאים בבשר אם יש צורך מוסיפים עוד מעט מים עד לגובה הקציצות ומבשלים כ 50 דקות בערך

בתאבון אסתי 😋

ארטישוק ממולא קציצות וכרפס_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים