Share with:


בשרי

אופן הכנה

ארמי-אוכל תורכי מאיזור איזמיר..

נכין בקערה :

חצי קילו בשר טחון , חבילה קוסברה קצוצה , בצל גדול קצוץ , מלח ובהרט. לערבב הכל יחד . להרטיב כוס אורז עם מים רותחים ולהשרות . לאחר מכן לערבב עם הבשר . בסיר רחב נטגן עם מעט שמן 2 בצלים סגולים לרצועות ולאחר מכן להוסיף חבילה תרד לחתיכות בינוניות …כף פפריקה כפית כורכום ,חצי כוס מיץ מלימון טרי , מלח , ומעט פלפל לבן .

להכין קציצות ולהניח בסיר כ40 דקות בישול.

טעם של פעם

ארמי-אוכל תורכי
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1194 מתכונים