אציין ראשית הערות:
1.לא ממליצה להתפיח יותר מידי את הבצק
2. במתכון הנ"ל רצוי להכין 2 בבקות…..אין צורך "בהר געש" …..
מתכון
4 כוסות קמח רגיל.
1 כף וחצי שמרים יבשים.
3 כפות סוכר.
2 חלמונים +ביצה..
140 גר מרגרינה /חמאה..
1 כוס מים פושרים/חלב..
קורט מלח.
1/2 כפית משפר אפיה( לא חייב)…
אופן ההכנה:
לתוך קערת המיקסר עם וו לישה להכניס את כל החומרים וללוש כ-5 דקות…להעביר לקערה ולהכניס למקרר ללילה (או שעתיים התפחה עם כיסוי הבצק)…..
הכנת הבבקה
יש לרדד למלבן גדול למרוח שוקולד למריחה או קקאו 3 כפות מעורבב עם חצי כוס סוכר ולפזר מעל טיפות שמן…..או קרם שאוהבים…..
אפשר להוסיף מעל הבבקה שטרוייזל….
לאפות כ-45 דקות בחום 160