Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח
3 ביצים L
חצי כפית מלח
כוס סוכר
1 סוכר וניל
כוס שמן
2 כפות שמרים
כוס מים פושרים

הכנה
להכין בצק מכל החומרים
מים להוסיף בהדרגה.
ללוש הייטב. התפחה שעה.
להוריד נפח ולחלק ל-2 את הבצק.
כל חלק לחלק ל-4
לקמח ולרדד כל עלה
למלא במלית . מכל 2 עשיתי רולדה
תבנית עגולה
לשמן ולקמח להניח 2 רולדות במקביל.
יצא לי 2 עוגות עגולות
(אפשר גם רולדות באינגלייש)

מילוי של פעם
3/4 כוס שוקולית( חד פעמי קר)
3/4 כוס קקאו
כוס סוכר
1/2 כוס מים
2 כפיות תמצית וניל
100 גרם מחמאה או 3/4 כוס שמן
2 כפות קינמון ( לא חובה)

הכנת המילוי
בסיר על אש בנונית
ממיסים קקאו, שוקולית, סוכר,
תמצית וניל ומים
לערבב הייטב עד שהכל נמס,
להוסיף מחמאה או שמן ולערבב
לתערובת חלקה .
להניח לתערובת להתקרר , ולתצתמק
למרקם בין קרם לממרח.
לאחר המילוי התפחתה של חצי שעה
למרוח ביצה ולפזר שוקולד מגורד
אפיה 180 מעלות כ-25 דקות.

סירופ
כוס סוכר
כוס מים
מיץ מחצי לימון
לבשל על אש נמוכה עד שהסוכר נמס.
כשעוגה מוכנה לשפוך סירופ
עוגה חמה סירופ פושר- קר.

בבקה שמרים שוקולד_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים