מתכון:
1קג קמח
כף מלח
2 כפות חומץ
3 כוסות מים לפי ספיגה
מלית:
300 גרם תרד קצוץ גס
200 גרם בולגרית
200 גרם צהובה מגורדת
1 ביצה
אופן הכנה :
לערבב את חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך ונעים .
לחלק לכדורים 50 גרם להניח בתבנית למרוח כל כדור בשמן .לעטוף בניילון למשך שעה .
בזמן הזה נכין את מלית הגבינה עם התרד .
נקצוץ את התרד מגרד את הגבינות נערבב את הכל ביחד נוסיף את הביצה עם צריך עוד מלח תוסיפו.
נפתח עם שמן את הבצק דק דק נניח באמצע את המלית נסגור לצורת ירח או לכל צורה שאתם אוהבים .נמרח ביצה מפזר שומשום קצח .אפייה קצרה עד הזהבה 190 מעלות ..בהצלחה 🙏🙏
להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518