Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון:
8 ביצים
½2 כוסות סוכר
½2 כוס שקדים טחונים דק
2 כוסות קמח
1 שקית אפיה
½1 כפית תמצית שקדים
¾ כוס שמן
¼ כפית כורכום
¼ כוס מיץ תפוזים או לימון
¼ כוס עטרה (גרניום ריחני) + מי זהר
⅓ כוס רוזטה
להקציף חלבונים עם כוס סוכר במיקסר לקצף יציב.
בקערה נפרדת לערבב את כל היבשים
בקערה נוספת לערבב יבשים ולהוסיף לחלמונים

לקחת את היבשים , הנוזלים ואת החלבונים המוקצפים לערבב בקיפולים בקערת החלמונים.
לשים בתבנית אלומיניום גדולה לאפות על 190⁰ כ- 10 דקות ולאחר מכן כ-שעה על 150⁰.
לאחר מכן להוריד מיד למגבת לחה מאוד לחצי שעה.

סירופ:
400 גרם אבקת סוכר
4 כפיות מיץ לימון
8 כפיות מים פושרים

בתאבון

נ.ב – ממליצה לאחר 10 הדק' אפייה ראשונות להניח נייר אפייה מעלה העוגה עד לסוף האפייה
בתאבון

בוקה דדמה_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1194 מתכונים