Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

המצרכים :

7 ביצים
2 כוסות סוכר
3 כוסות שקדים מולבנים טחונים
6 כפות קמח (או קמח מצה)
1/2 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
5 כפות שמן
1 כף גרידת לימון
1/2 כוס תרכיז רוזטה
1/2 כפית כורכום (לא חובה)
1 כף תמצית שקדים

לציפוי:
2 כוסות אבקת סוכר
2 טיפות מי זהר
4 כפות מים חמים
1 כוס שקדים פרוסים דק (קלויים) לפיזור מעל העוגה.

אופן ההכנה:

להפריד את הביצים ואת החלבון להקציף עם מחצית מהסוכר לקצף חזק.
את יתר החומרים לערבל במהירות נמוכה ולמזג את הבלילה עם החלבונים בתנועות קיפול עדינות.
לשפוך את הבלילה לתבנית/סיר פלא משומנ/ת היטב ולהכניס לתנור שחומם מראש על-170 מעלות למשך כ-50 דקות.
לצנן ו..

לערבב בכלי
2 כוסות אבקת סוכר
2 טיפות תמצית מי זהר
4 כפות מים חמים

ולפזר מעל שקדים מולבנים פרוסים דק .
(או לעטר עם אבקת סוכר)

תהנו..

כל הזכויות שמורות C