2 כוסות בורגול עבה (לשטוף ולסנן)
רבע קילו בשר טחון
1 בצל בינוני קצוץ
1 כף רסק עגבניות
מלח, פפריקה מתוקה ופלפל שחור
יש לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף את הבשר ולטגן
לתבל במרק עוף, פפריקה מתוקה ופלפל שחור
להוסיף 1 כף רסק עגבניות או לחילופין עגבניה מגורדת.
לטגן עד שהבשר מוכן.
מוסיפים את הבורגול ומערבבים מוסיפים מים רותחים
(על כל כוס בורגול כוס וחצי מים)
מביאים לרתיחה
ולהנמיך את הלהבה
עד שהנוזלים מתאדים