Share with:


פרווה

אופן הכנה

הכנת הבורגול
בקערית שמים
חצי כוס בורגול עבה
מוסיפים מים רותחים
לאחר כחצי שעה
שוטפים ומסננים
מחממים סיר עם קצת שמן
מוסיפים את הבורגול ומטגנים אותו 2-3 דקות
מוסיפים
קורט מלח
קורט טימין
מערבבים היטב ל1-2 דקות נוספות
מוסיפים חצי כוס מים רותחים מגיעים לרתיחה
מנמיכים את האש
ומכסים את הסיר
ל5 דקות או יותר עד שהמים יתאדו(בודקים)
כשזה מוכן לכבות
לאחר מס' דקות לערבב עם מזלג להפרדה

בורגול עם טימין
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

747 מתכונים

מתכונים דומים




כרגע העמוד ריק.